Translate

dimecres, 6 de juny del 2018

Erbaben, raspall de dents amb carbó actiu i més a les nostres novetats de juny

Les novetats de juny 2018

Promocions del mes de juny 2018



Desitjant que el bon temps arribi aviat, aquest mes 6 productes molt interessants per la circulació de les cames al 10% de descompte: Erbaven gel i pegats, Venox en càpsules i vials i fluyen en vials i en crema. 



Erbaven gel i erbaven pegats


Erbaven gel alleuja les cames cansades i inflades. Amb plantes com el ginkgo, el castanyer d'índies o la centella asiàtica. Es recomana aplicar el gel al matí i a la nit. Els pegats es posen a la nit, al darrera del genoll o al turmell i es deixen entre 6 i 8h. 



Gastricol



Antiàcid natural útil en casos de gastritis, úlceres, refluxe, espasmes, dispepsia i cremor. Fet abase de plantes, aigua, aroma, colorant natural i estevia. Es recomana prendre una dosi amb aigua o suc abans d'esmorzar, dinar i sopar.




Raspall de dents amb carbó actiu





Raspall de dents amb doble filament que conté carbó actiu de tal manera que ens ajuda a eliminar  la placa bacteriana de manera més efectiva i ajuda a blanquejar les dents.





Te verd sense teïna




Te verd ecològic desteïnat. Es recomana bullir aigua, posar una bosseta en una tassa i afegir l'aigua calenta. Deixar infusionar 3-5 minuts i retirar la bosseta.





Orgaflux



Antiàcid a base de substàncies minerals (alginats i carbonas de calci i sodi) amb camamilla i opuntia. Es recomana prendre 1 stick després de menjar.





Yogi tea de te blanc amb aloe vera





Te blanc amb aloe vera, camamilla, cúrcuma, alfàbrega, i marialluïsa. Es recomana deixar infusionar 5 minuts. 






Us esperem!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada