Translate

dimecres, 3 d’abril del 2019

Pu-erh soluble, gastrialoe i més a les nostres novetats d'abril

Novetats abril 2019

Te vermell pu-erh soluble


Sobres solubles de pu-erh amb fibra i extracte d'hibisc que ajuden a controlar el pes. Es poden prendre tant en fred com en calent. Es recomana prendre un sobre a mig matí i un altre a mitja tarda.


Gastrialoe



Vials amb aloe vera, carxofa, pinya, bardana, boldo, desmodium, papaia, colina i bromelaina indicats en problemes de l'aparell digestiu com hèrnies, refluxe, acidesa, gastritis, colon irritable, colitis, úlceres, malaltia de Cröhn o fetge gras. Es recomana prendre mitja hora abans de dinar.




Activit gold



Activit gold ajuda a atenuar les al·lèrgies primaverals  i puja les defenses. Conté equinàcia, hidrastis, reishi, shiitake, pròpolis i gavarrera. Es recomana prendre una càpsula al dia en dejú. En moments de necessitat es pot dublicar la dosi.



Acknes gel


Gel d'oli d'arbre del te, aloe vera, vitamines i minerals dissenyat especialment per als granets i l'acne. Es recomana netejar bé la zona a tractar i aplicar una petita quantitat 1-2 vegade sal dia de gel fent un massatge suau per ajudar a que s'absorbeixi el gel.  aplicar una petita quantitat de gel sobre la zona a tractar.


Bacopa


La bacopa és una planta d'origen asiàtic molt utilitzada en medicina ayurveda per potenciar la memòria, atenció i concentració. També té propietats ansiolítiques per això és molt aconsellable en períodes de molta feina, estrès o examens. Es recomana prendre una càpsula al dia, preferiblement al matí.



Aigua d'eufrasia




Col·liri a base de plantes (eufrasia, camamilla, centaurea i hisop) que hidrata, calma i millora les irritacions i molèsties als ulls. Es recomana aplicar 1-2 gotes a cada ull, 2-3 vegades al dia.





Promocions abril 2019: comença l'operació bikini!


Aquest mes hem seleccionat uns productes per ajudar a recuperar la silueta abans de l'estiu. Durant tot el mes, cetonas de frambuesa en comprimits i líquides, garcinia i slimina al 15% de descompte.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada