Translate

divendres, 4 de gener del 2019

Astragalus, infusions Clipper i més a les nostres novetats de gener

Novetats gener 2019

Astragalus en comprimits



L'Astragalus és una planta de la medicina tradicional xinesa que ajuda a enfortir el cos. Per això és recomana en èpoques d'examens, estrès o apatia. A més a més també millora les defenses. Es recomana prendre de 4 a 6 comprimits al dia repartits durant els àpats principals.


Infusions Clipper bio



Incorporem al nostre gran ventall d'infusions la marca Clipper amb 4 varietats diferents: te verd amb meta, tropical (taronja i coco), detox (hibisc, ortiga, regalèssia i aloe vera) i te blanc amb gerds. Totes bio i boníssimes.



Carbó vegetal activat en pols


Carbó vegetal activat extret de plantacions biosostenibles d'un arbust de la familia dels salzes. Molt utilitzat com a colorant alimentari i també per les seves propietats a nivell gastrointestinal, com ara les flatulències o la descomposició.



Dormo 8 Complex




Complement alimentari amb extractes de 6 plantes relaxants, melatonina i magnesi per ajudar a conciliar la son i fer que el descans sigui més eficaç. Es recomana prendre d'una a tres càpsules 30 minuts abans d'anar a dormir i baixar la intensitat de la llum.




Crema Bioforce




Crema d'ús tòpic de la marca A.Vogel amb olis vegetals i extractes de plantes fresques. Per a pells seques i desnodrides. També molt recomanable per a després de l'afaitat.




Caldo en sobrets rocking veggie





Un caldo bio, sense gluten, ni lactosa i vegà que a més és molt fàcil de preparar. No es pot demanar més! Només cal escalfar l'aigua, afegir un sobret i remenar. Ideal per prendre entre hores a la feina durant l'hivern.




I a més a més, aprofita les nostres promocions per posar-te en forma després de les Festes Nadalenques!



Durant aquest mes de gener, 3 productes molt interessants al 15% de descompte. Burnium (crema greixos), depurativo antártico i epatik t'ajudaran a depurar i netejar l'organisme i desfer-te dels excessos dels dies festius.



Us esperem!!

Bon any a tothom!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada