Translate

dimarts, 4 de desembre del 2018

Torrons vegans sense gluten ni sucre i més a les nostres novetats de desembre

Les novetats de desembre 2018

12è aniversari Q&diet



Aquest mes de desembre farà 12 anys que vam obrir les nostres portes. És per això que el dia 12 de desembre farem un 12% de descompte a tots els clients registrats. No t'ho perdis!




Torrons bio vegans sense sucre i sense gluten





Torró de quinoa, de quinoa amb xocolata, de xocolata ametlles i sèsam i de coco, chia i ametlles. Tots boníssims :)




Cannabidol oral i en crema


Ja tornem a tenir Cannabidol! Un complement en càpsules amb CBD, vitamines i sals de Schüssler que ajuda a recuperar el benestar i mitigar el mal. De la mateixa manera, també tenim la crema per aplicar sobre la pell que alleuja el dolor.



Sin Mareo


Si has de viatjar durant aquestes festes o et mareges habitualment, Sin Mareo és el teu complement. Amb gingebre, milfulles i vitamina B6 t'ajudaran a prevenir o millorar la sensació de mareig. Es recomana prendre 15 gotes 30 minutos abans de viatjar i si és necessari, repetir cada 1-2 hores.


Moxa en cartutx



Cartutxos de fulles seques d'artemisa que s'utilitza per fer  moxibustió, un tractament que forma part de la medicina tradicional xinesa i que utilitza els punts d'acupuntura. 




Stopfri



Càpsules amb salze blanc, ulmaria, pròpolis, equinàcia, acerola i vitamina C formulat per ajudar a combatre els refredats i els seus símptomes. Es recomana prendre 1 càpsula amb l'esmorzar i una altra amb el sopar.



Caramels bio de gingebre i taronja 




Caramels bio per suavitzar la boca i la gola amb totes les propietats del gingebre. S'elaboren artesanalment amb suc d'acàcia, una planta rica en fibra.





Aprofitem aquest post per desitjar Bones Festes a tothom i recordar que el dia 24 i el dia 31 de desembre l'horari serà intensiu de 10h a 14h. Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada