Translate

dimecres, 1 d’agost del 2018

Maca negra en pols, viagland i més a les nostres novetats d'agost

Les novetats d'agost 2018

Promoció agost 2018




Aquest mes totes les plantes en bossa de totes les marques al 10% de descompte!





Maca negra en pols




La maca negra va bé com a vigoritzant masculí, per la memòria i la concentració i per l'estructura òssia. Es recomana prendre 1 cullerada de postre (5g) al matí. Es pot dissoldre tant en begudes fredes com calentes.





Viagland

Viagland ajuda a regenerar els ossos i mantenir la seva estructura. Útil en casos d'osteoporosi, artrosi, artritis, alteracions del cartílag i fractures. Cada capsa conté 4 pots amb 4 tipus de càpsules diferents. Es recomana prendre 1 càpsula de cada color al dia.



Muesli transit i muesli fit&sport



Muesli transit és un muesli molt alt en fibra amb civada, segó de blat, psyllium i llavors de chia molt recomanable pels problemes de trànsit intestinal. Muesli fit&sport és el muesli perfecte per a esportistes, amb civada integral, plàtan, panses, quinoa inflada, llavors de cànem, coco i figa.



Coenzim Q10



Fa alguns anys vam escriure al blog un article sobre el coenzim Q10 i les seves propietats. Ara incorporem al nostre ventall de productes el Coenzim Q10 de la marca Drasanvi, que conté 30mg d'ubiquinona. Es recomana prendre 1 càpsula al dia preferiblement a l'hora de dinar.





Proteïna de cànem


Llavors de cànem cultivades al Delta de l'Ebre. Mòltes en fred i desgreixades de manera parcial. El resultat: cada 100g de producte contenen 46g de proteïna i també és ric en vitamines del grup B, E, minerals i àcids grassos omega 3, 6 i 9. 




ACN depur



Ajuda a depurar la pell amb ACN depur. Un complement pensat per l'acné i altres problemes dermatològics que conté llevat de cervesa, dent de lleó, ortiga, bardana, beta carotens, potassi i probiòtics. Es recomana prendre 2 càpsules al dia, una abans de dinar i l'altra abans de sopar.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada