Translate

dimecres, 27 de juny del 2018

Sals de Schüssler, vegan complex i més a les nostres novetats de juliol

Les novetats de juliol 2018

Promocions de juliol 2018




Aquest mes, protectors solars al 20% de descompte i productes antimosquits al 10%. Gaudeix de l'estiu sense picades ni cremades! 




Sals de Schüssler (Tegorsales)


Les sals de Schüssler són un mètode terapèutic d'un metge alemany que consisteix en compensar dèficits de sals minerals a l'organisme (aviat publicarem un article al blog donant més detalls). Es deixen dissoldre 6 comprimits a la boca 6 vegades al dia. 


Vegan complex


Aport de nutrients complet per a dietes veganes. Conté Omega 3, calci, ferro, zinc, àcid fòlic, vitamina B12, vitamina C i vitamina D3. Lliure de lactosa, sucre i gluten. Es recomana prendre 2 càpsules en dejú. 



Crispetes bio



Fa un parell de setmanes proposàvem aperitius saludables per a l'estiu i ja presentàvem aquesta novetat. Crispetes bio de blat de moro amb oli de gira-sol, sal, carotens i extracte de romaní com a antioxidant. 




Gota complex


Complement alimentari útil en casos d'àcid úric elevat i/o gota. Amb cirera, freixe, harpagòfit, quercitina, magnesi, ferro, potassi, aminoàcids i enzims.  Una composició que afavoreix la disminució i formació d'àcid úric, regulen el pH i antiinflamen. Es recomana prendre 1 o 2 sobres al dia en funció de les necessitats.



Xips vegetals bio




Mescla de xips vegetals fets amb farina de patata, blat de moro i arròs amb espinacs, tomàquet i remolatxa. Una altra manera divertida i diferent de fer l'aperitiu. 




Fibration



El noni, el triptòfan, els minerals, el salze, el coenzim Q10 i la vitamina B6 fan que aquest complement sigui un bon aliat per a les persones que pateixen fibromiàlgia i altres afeccións del teixit fibrós.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada