Acelgas con tofu, garbanzos y pasas (ESP)
Bledes amb tofu, cigrons i panses (CAT)
La acelga es una verdura de invierno que es rica en fibra, ácido fólico (vitamina B9), hierro y betacarotenos. Para mejorar la absorción del hierro que contiene, recordamos que lo ideal será tomar una fruta de postre, a poder ser, rica en vitamina C .
Acelgas |
Ingredientes (4 personas):
- 300g de hojas de acelga
- 250g de tofu fresco
- 200g de garbanzos cocidos
- 100g de pasas
- aceite de oliva virgen extra
- sal
- pimienta
Preparación:
Mientras lavamos las hojas de las acelgas y las cortamos, ponemos un cazo con agua al fuego y cuando esté hirviendo añadimos las acelgas. Las dejamos hervir durante 5 minutos y escurrirlas.
Cortar el tofu en dados y dorarlo en la sartén con un poco de aceite de oliva virgen extra. Añadir los garbanzos, las acelgas y las pasas. Mezclar todo bien y condimentar al gusto.
¡Buen provecho!
Bledes amb tofu, cigrons i panses (CAT)
La bleda és una verdura d'hivern que és rica en fibra, àcid fòlic (vitamina B9), ferro i betacarotens. Per millorar l'absorció del ferro que conté, recordem que l'ideal serà prendre una fruita de postres, si pot ser, rica amb vitamina C.
Acelgas |
Ingredients (4 persones):
- 300g de fulles de bleda
- 250g de tofu fresc
- 200g de cigrons cuits
- 100g de panses
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
Preparació:
Mentre rentem les fulles de les bledes i les tallem, posem un cassó amb aigua al foc i quan estigui bullint afegim les bledes. Les deixem bullir durant 5 minuts i les deixem escórrer.
Tallem el tofu a daus i el daurem a la paella amb una mica d'oli d'oliva verge extra. Afegim els cigrons, les bledes i les panses. Barrejar tot bé i salpebrar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada