Translate

dijous, 24 d’octubre del 2013

Magdalenas integrales de kéfir

Magdalenas de kéfir (ESP)
Magdalenes de kèfir (CAT)


Hace 2 semanas contábamos qué es el kéfir y me ha parecido interesante poner alguna receta que tenga kéfir para que veamos que no sólo se puede consumir como yogur, sino que también sirve para hacer platos muy ricos, como el de hoy. Para ver la receta de hoy (la que hemos posteado está un poco modificada), la foto y otras recetas con kéfir, podéis visitar este enlace. ¿Os animáis a probar las magdalenas con kéfir?

Ingredientes:

- 300g harina integral (puede ser refinada si lo prefieres)
- 250g de azúcar moreno
- 250g de aceite de girasol u oliva
- 100g de kéfir
- 4 huevos
- 1 sobre de levadura
- una pizca de sal
- ralladura de un limón
- cápsulas de papel para magdalenas

Preparación:


En un vol, poner los huevos y el azúcar. Batear hasta que blanqueen y añadir la ralladura de limón, el aceite y el kéfir. Seguir batiendo hasta conseguir una crema.
Con la ayuda de un colador, añadir la harina en forma de lluvia e ir mezclando bien. Hacer lo mismo con la sal y la levadura.
Precalentar el horno a 250ºC mientras vamos llendando unas 3/4 partes de las cápsulas de papel y poner un poco de azúcar en el centro. Meter las magdalentas en la bandeja del centro del horno y bajar la temperatura a 210ºC u dejarlas durante unos 15 minutos aproximadamente (o hasta que se vea que las magdalenas están doradas).

¡Buen provecho!

Magdalenes de kèfir (CAT)

Fa dues setmanes explicàvem què és el kèfir i m'ha semblat interessant posar alguna recepta que tingui kèfir perquè veieu que no només es pot consumir com a iogurt, sinó que també serveix per fer plats molt bons, com el d'avui. Per veure la recepta d'avui (la que hem postejat està una mica modificada), la foto i altres receptes amb kèfir, podeu visitar aquest enllaç. Us animeu a provar les magdalenes amb quefir?

Ingredients:


- 300g farina integral (pot ser refinada si ho prefereixes)
- 250g de sucre morè
- 250g d'oli de gira-sol o d'oliva
- 100g de kèfir
- 4 ous
- 1 sobre de llevat
- Un pessic de sal
- Ratlladura d'una llimona
- Càpsules de paper per a magdalenes

Preparació:


Dins d'un bol, posar els ous i el sucre. Batre fins que blanquegin i afegir la ratlladura de llimona, l'oli i el kèfir. Seguir batent fins a aconseguir una crema.
Amb l'ajuda d'un colador, afegir la farina en forma de pluja i anar barrejant bé. Fer el mateix amb la sal i el llevat.
Preescalfar el forn a 250 º C mentre anem omplint unes 3/4 parts de les càpsules de paper amb la crema i posant una mica de sucre al centre. Posar les magdalentas a la safata del centre del forn i abaixar la temperatura a 210 ºC deixar coure uns 15 minuts aproximadament (o fins que es vegi que les magdalenes estan daurades).

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada