Paella ràpida de verdures (CAT)
Nos encanta Montse Bradford, una experta en nutrición natural y energética. En la tienda podéis encontrar varios libros suyos, que os recomendamos gustosamente para aprender a cocinar sano y a variar nuestra alimentación. Podéis ver los libros que tenemos disponibles aquí.
Así que, por todo lo que hemos comentado, hoy tenemos el placer de compartir una de las recetas mensuales que podéis encontrar en su página web: Paella rápida de verduras.
Ingredientes:
Foto y receta: www.montsebradford.es |
- Variedad de verduras cortadas pequeñas (cebollas, zanahorias,estirabeques)
- Tofu ahumado o seitán cortado en dados
- Arroz integral cocido
- Salsa de soja
- Menta
- Semillas tostadas
- Aceite de oliva
- Sal
- Azafrán
- Opcional: pimiento rojo escalibado y cortado a tiras finas, guisantes
verdes, rodajas de limón y perejil picado fresco.
Preparación:
Saltear las cebollas con aceite de oliva y una pizca de sal, sin tapa, a fuego medio/bajo durante 10min.
Escaldar las zanahorias y los estirabeques (variedad de guisante) durante unos segundos. Lavar con agua fría y escurrir. Añadirlos a la sartén donde tenemos la cebolla junto con el seitán o tofu y saltear unos minutos. Añadir el arroz y unas gotas de salsa de soja (al gusto).
Añadir la menta, el azafrán las semillas tostadas. Se puede añadir unas gotas de aceite de sésamo (opcional). Mezclar bien y servir.
¡Buen provecho!
Ens encanta Montse Bradford, una experta en nutrició natural i energètica. A la botiga podeu trobar diversos llibres seus, que us recomanem gustosament per aprendre a cuinar sa i variar la nostra alimentació. Podeu veure els llibres que tenim disponibles aquí.
Així que, per tot el que hem comentat, avui tenim el plaer de compartir una de les receptes mensuals que podeu trobar a la seva pàgina web: Paella ràpida de verdures.
Ingredients:
Foto i recepta: www.montsebradford.es |
- Varietat de verdures tallades petites (cebes, pastanagues, tirabecs)
- Tofu fumat o seità tallat a daus
- Arròs integral cuit
- Salsa de soja
- Menta
- Llavors torrades
- Oli d'oliva
- Sal
- Safrà
- Opcional: pebrot vermell escalivat i tallat a tires fines, pèsols verds, rodanxes de llimona i julivert picat fresc.
Preparació:
Saltejar les cebes amb oli d'oliva i un pessic de sal, sense tapa, a foc mitjà / baix durant 10 minuts.
Escaldar les pastanagues i els tirabecs (varietat de pèsol) durant uns segons. Rentar amb aigua freda i escórrer. Afegir-los a la paella on tenim la ceba juntament amb el seità o tofu i saltejar uns minuts. Afegir l'arròs i unes gotes de salsa de soja (al gust).
Afegir la menta, el safrà i les llavors torrades. Es poden afegir unes gotes d'oli de sèsam (opcional). Barrejar bé i servir.
Bon profit!
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