Los mejores restaurantes del mundo por la revista "Restaurant" (ESP)
Els millors restaurants del món segons la revista "Restaurant" (CAT)
A finales del mes de abril salió la nueva lista de los mejores restaurantes del mundo 2013 según la revista británica "Restaurant", que tiene un gran prestigio a nivel mundial. Este año, El Celler de Can Roca, ubicado en Girona, ha conseguido arrebatar el primer puesto al restaurante Noma (Dinamarca) que llevaba 3 años quedando en primer lugar.
Los hermanos Roca recogiendo su premio, foto vista en su blog |
Los hermanos Roca definen su restaurante como "un restaurante de estilo libre, de cocina en libertad, comprometida con la vanguardia sin renunciar a la memória de las distintas generaciones de antepasados y família dedicadas a dar de comer a la gente."
Según un fragmento de un artículo que podéis encontrar en su web, cada hermano aporta su toque personal: Joan es el arquitecto del gusto, Jordi la dulce anarquía y Josep la magia de la bodega. Si no tenéis prisa, podéis reservar mesa con un año de antelación... Mientras tanto podéis cotillear su web aquí.
Y... éste no es el único restaurante español que se encuentra en las primeras posiciones de la revista Restaurant. La ciudad de Donosti (San Sebastián) celebra doblemente el triunfo de sus cocineros con el restaurante Mugaritz, en cuarto lugar y el restaurante Arzak, en octava posición.
Y para vosotros, ¿cuál es el mejor restaurante del mundo? ¿podríais elaborar una lista con los 10 mejores?
Els millors restaurants del món segons la revista "Restaurant" (CAT)
A finals del mes d'abril va sortir la nova llista dels millors restaurants del món 2013 segons la revista britànica "Restaurant", que té un gran prestigi a nivell mundial.
Aquest any, El Celler de Can Roca, ubicat a Girona, ha aconseguit arrabassar el primer lloc al restaurant Noma (Dinamarca) que portava 3 anys quedant en primer lloc.
Els germans Roca recollint el premi, foto vista al seu blog |
Els germans Roca defineixen el seu restaurant com "un restaurant d'estil lliure, de cuina en llibertat, compromesa amb l'avantguarda sense renunciar a la memòria de les diferents generacions d'avantpassats i família dedicades a donar de menjar a la gent."
Segons un fragment d'un article que podeu trobar a la seva web, cada germà aporta el seu toc personal: en Joan és l'arquitecte del gust, en Jordi la dolça anarquia i en Josep la màgia del celler. Si no teniu pressa, podeu reservar taula amb un any d'antelació... Mentrestant podeu xafardejar la seva web aquí.
I... aquest no és l'únic restaurant espanyol que es troba en les primeres posicions de la revista Restaurant. La ciutat de Donosti (Sant Sebastià) celebra doblement el triomf dels seus cuiners amb el restaurant Mugaritz, en quart lloc i el restaurant Arzak, en vuitena posició.
I per a vosaltres, quin és el millor restaurant del món? Podríeu elaborar una llista amb els 10 millors?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada