Translate

dilluns, 13 d’agost del 2012

Novetats en llibres



Aquesta setmana us presentem les novetats en llibres.

Los problemas del adulto: aquest llibre, d'Ana Maria Lajusticia, de l'editorial Plaza&Janés ens ensenya a viure enfocats a la prevenció. Prevenir adquirint coneixements per preservar la salut i envellir bé.

Vencer la osteoporosis: l'autora també és Ana Maria Lajusticia. Aquesta obra tracta àmpliament l'osteoporosi  i les seves complicacions, així com també les solucions: el colàgen, entre altres, fa que els ossos siguin més flexibles i que es pugui prevenir el desgast. 

Una de les novetats, ja disponible a www.e-qdiet.com

El equilibrio a través de la alimentación: en aquest llibre, escrit per Olga Cuevas es fa una comparació entre l'alimentació oriental i occidental, explicant com la diferència cultural i d'entendre la vida fa que hi hagi moltes diferències a l'hora d'alimentar-se. A més a més, el llibre proposa una sèrie de dietes "equilibradores".

El libro de la macrobiótica: Michio Kushi,  una de les autoritats mundials en macrobiòtica, explica de manera senzilla com menjar i viure amb harmonia, salut i felicitat. Descriu en detall els aliments macrobiòtics i com preparar-los correctament. És la guia macrobiòtica per excel·lència.

A més d'aquests 4 llibres nous, us convidem a visitar la nostra secció de llibres! i si no trobeu el que busqueu, no dubteu en preguntar-nos, farem el possible per trobar el vostre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada