Translate

dijous, 24 de maig del 2012

Primer congrés internacional de menjar a l'escola





La propera setmana del 28 de maig a l'1 de juny està carregada d'activitats referents al món de l'alimentació.

Dilluns 28 de maig se celebra dia nacional de la nutrició a Espanya, una iniciativa de la Federació Espanyola de Societats de la Nutrició, Alimentació i dietètica (FESNAD) en col·laboració amb altres institucions i amb el recolzament de la indústria farmacèutica i alimentaria. Aquest any el tema és "Ensenyar a menjar, és ensenyar a créixer". Amb aquest eslògan es vol incidir en el paper fonamental que té la família a l'hora d'adquirir uns bons hàbits alimentaris, que s'acompanyin d'un estil de vida saludable.

Per altra banda, se celebra el primer congrés internacional de menjar a l'escola, organitzat per la Fundació Alicia, ODELA (Observatori de l'alimentació) i  INRSA-UB (Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentaria). Aquest congrés neix de la inquietud per obrir un espai on poder discutir, aportar, decidir i avançar en les pràctiques reals de consum alimentari de la població escolar per tal de millorar l'orientació i adequació dels serveis de menjador de les escoles. 



El congrés es durà a terme del 29 de maig a l'1 de juny a diferents llocs de la ciutat de Barcelona, amb tallers, conferències, comunicacions i taules rodones. El programa és molt ampli i ambiciós. Per a més informació, visiteu la web del congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada