Translate

dijous, 12 d’abril de 2012

Menjar verdures... de temporada!



Una de les característiques de la dieta mediterrània, és consumir aliments de temporada. Però sabem realment quan és la temporada dels aliments frescs?

En aquest post, hem fet una classificació de les verdures per estacions de l'any, ajudem a promoure el consum d'aliments de temporada!

HIVERN:

- Porro
- Bledes
- Cols
- Bròquil
- Alls
- Api
- Albergínia
- Carbassó
- Endívies
- Escarola
- Pebrots

PRIMAVERA:

- Carxofes
- Espàrrecs
- Pèsols
- Alls tendres
- Carbassó
- Carbassa
- Ceba
- Espinacs
- Mongeta verda
- Cogombre
- Pebrots

ESTIU:

- Mongeta verda
- Tomàquet
- Ceba
- Alls
- Carbassó
- Carbassa
- Cogombre


TARDOR

- Pebrots
- Espinacs
- Tomàquets
- Alls
- Albergínia
- Endívies

Idees per cuinar les verdures d'una manera divertida i variada? us recomanem el llibre "I love verdura", de 100 receptes classificades per tipus de verdura, 2n classificat al premi a la millor fotografia de llibres de cuina del món i inclòs al Gourmand YearBook 2009.

El llibre I love verdura, disponible a Q&diet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada