Translate

divendres, 18 d’octubre del 2024

Productes per a la caiguda del cabell

Per què cau més el cabell a la tardor?

Segons els experts, durant el dia se'ns cauen una mitjana de 80-100 cabells al dia i això és un procés normal i que no ens ha d'alarmar.

Durant la tardor, molta gent nota que la caiguda és més abundant. Això podria ser degut a que durant l'estiu el cabell està més "castigat" pel sol, l'aigua de mar, piscines etc i que, donat que entre que el cabell es mor i es cau, passen diverses setmanes, notem més caiguda durant aquesta època de l'any.

Productes per a la caiguda del cabell

La caiguda del cabell és un tema que, de manera més o menys alarmant, ens preocupa a molts. Al mercat existeixen una infinitat de productes per a la caiguda de cabell, que reforcen el cabell i eviten aquesta la caiguda. 

Existeixen productes orals i també cosmètics, i alguns d'ells es poden combinar. De fet, és interessant poder nodrir el cabell des de l'exterior i l'interior alhora.

Molts d'ells tindran ingredients en comú. Plantes co  ara el sabal, la cua de cavall, el mill o el ginkgo biloba. Vitamines del grup B (especialment la biotina), minerals com el zinc, el coure o el silici, i aminoàcids. A continuació presentem uns quants productes per a la caiguda de cabell.

Capilmar pack


El presentàvem fa uns mesos. És un pack que combina càpsules i loció capil·lar. Es recomana prendre 2 càpsules juntes abans de sopar i aplicar la loció al cuir cabellut i deixar actuar tota la nit. Recomanen fer un tractament de 3 mesos.


Pack Xplendor 


Pack que combina càpsules amb vitamines, minerals, extractes vegetals i aminoàcids juntament amb un xampú. Es recomana prendre 1 càpsula al dia amb l'esmorzar i fer servir el xampú per rentar-se el cabell 2-3 vegades a la setmana.


Ultra hair plus


Ultra hair és un producte força popular entre els productes per a la caiguda del cabell perquè és molt complet i porta molts anys al mercat. Conté 26 ingredients que interactuen entre sí per reforçar i evitar la caiguda. Es recomana prendre 1 comprimit al dia amb l'àpat principal. 


Biotina especial per a cabell i ungles


Un complement alimentari amb biotina, ferro i zinc que tot i que aparentment presenta una composició senzilla, també és efectiu per a un bon manteniment del cabell. Es recomana prendre 1 comprimit al dia a l'hora de dinar.


Tònic capil·lar Ronquina

Un tònic capil·lar que conté quina i altres ingredients que estimulen la circulació sanguínia del cuir cabellut i afavoreixen el funcionament òptim de les estructures capil·lars. S'aplica sobre el cuir cabellut fent un massatge i es deixa actuar 10 minuts. Es retira amb aigua abundant i després es recomana rentar el cabell amb un xampú suau.


Xampú anticaiguda Corpore Sano

Xampú anticaiguda d'eficàcia comprovada amb un estudi fet després d'utilitzar el xampú durant 12 setmanes, que va mostrar menys caiguda i més densitat. Amb germinats de blat i soja que reforcen el cabell, el ginseng que revitalitza i l'àloe vera que hidrata. És un xampú suau per a us freqüent que s'ha d'aplicar realitzant un massatge suau i deixar actuar uns minuts abans d'esbandir amb aigua abundant.


Ampolles capil·lars Nuggela&Sulé


Les ampolles capil·lars ajuden a frenar la caiguda del cabell, enforteixen el fol·lícle pilós i estimulen el creixement. Es recomana aplicar mitja ampolla cada 3 dies durant uns 2 mesos (mínim 24 aplicacions).



I tu, fas servir productes per a la caiguda de cabell durant la tardor o durant l'any? Si vols conèixer aquests o altres productes, t'esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada