Translate

divendres, 4 d’octubre del 2024

Bidepresan, Calmogene, citrat de magnesi gummies i més a les nostres novetats d'octubre

 Promocions octubre 2024


Durant tot el mes d'octubre a l'herboristeria Q&diet: bàlsam del tigre blanc, crema d'ametlles torrades i Circudol al 15% de descompte.

El bàlsame del tigre blanc és un unguent fet a base d'herbes. El blanc s'utilitza pel mal de cap i els refredats, aplicant una petita quantitat a les temples (sienes en castellà), la front o el coll.

La crema d'ametlles torrades és una pasta elaborada amb ametlles ecològiques, sense sucre, conservants ni res afegit, només ametlles.Una alternativa interessant per posar a les torrades de pa o als entrepans.

Circudol és un complement amb 7 ingredients actius que contribueix a la formació normal del col·lagen per un millor funcionament dels vasos sanguinis, especialment formulat per millorar la circulació de les cames. 

Novetats octubre 2024

Bidepresan i Bidepresan plus


Dos complements ideats per ajudar a millorar l'estat d'ànim quan notem apatia, tristesa i poques ganes de fer coses. En format vial, conté gelea reial, vitamines hipèric (Bidepresan) o triptòfan (Bidepresan plus) que ajuden a millorar el cansament i la fatiga associats. Es recomana 1 vial al dia amb l'esmorzar i si és necessari, un altre amb el dinar.


Calmogene 



Comprimits amb rhodiola, ashwagandha i schizandra que ajuden a controlar l'estrès i els nervis en èpoques de molta exigència ja sigui pics de feina, exàmens o altres circumstàncies. Es recomana prendre 2 càpsules al dia, 1 a l'esmorzar i l'altra amb el dinar. 




Citrat de magnesi gummies


Arriba un nou format de citrat de magnesi: en gummies. Una manera fàcil i agradable de prendre magnesi en el que només són necessàries 1-2 gummies al dia. Gust gerds. El magnesi millora el cansament, el manteniment musculoesquelètic, l'estat d'ànim i el trànsit intestinal. 


Multi-magnesi en pols


Es tracta d'un magnesi en pols que conté 4 tipus diferents de magnesi: citrat, carbonat, bisglicinat i marí (òxid de magnesi). Diferents fonts i diferents vies d'assimilació per assegurar la màxima eficàcia del producte. Es recomana utilitzar la cullera dosificadora fins al nivell 4 i dissoldre el producte en aiga o suc, una vegada al dia.



Pack capil·lar Nitstop polls

Pack capil·lar per ajudar a combatre els polls i llendres. Conté un xampú, una loció i una llendrera (pinta per treure polls). Amb ingredients naturals i olis essencials, sense parabens, parafina, sulfats ni productes químics. Com a preventiu, utilitzar el xamú de manera habitual i la 1-2 tocs de loció abans d'anar a l'escola. Com a tractament, aplicar la loció per tot el cabell, tapar i deixar actuar 30 minuts, passar la llendrera per tot el cabell i deixar la loció fins al dia següent. Rentar el cabell amb el xampú i repetir el procés al dia següent.



Xarop Protecsapin amb i sense sucre


Protecsapin és un xarop amb pròpolis, extractes de plantes i minerals que alleuja la tos i suavitza les molèsties de gola. La versió clàssica conté fructosa i suc de pera mentre que la versió sense sucre està feta amb edulcorant (maltitol). Es recomana prendre 2-3 cullerades soperes al dia, repartides durant el dia. 




Us esperem!!