Translate

dimecres, 20 de març del 2024

10 comlements per ajudar-te a ser una mica més feliç

 20 de març, dia Internacional de la Felicitat

El va proclamar la ONU fa 12 anys per commemorar la importància que té la felicitat com a part
integral al i desenvolupament i benestar dels éssers humans.

De vegades resulta difícil ser feliç del tot. Sempre tenim problemes i preocupacions. Els mitjans de comunicació ens bombardegen amb males notícies. Podria existir un informatiu de coses bones, que ens recordés a tots que també passen moltes coses bones!

A més a més, vivim a un ritme molt accelerat i l'estrès i l'ansietat estan a l'ordre del dia.

Per això avui et volem recomanar 10 complements per ajudar-te a ser una mica més feliç.

10 complements per ajudar-te a ser una mica més feliç

Arç blanc

L'arç blanc (espino blanco en castellà) és una planta europea que fa molts anys que es fa servir per la salut del cor i el sistema circulatori donat que té propietats vasodilatadores. També té propietats interessants pel sistema nerviós ja que ajuda a disminuir l'estrès, l'ansietat i l'insomni.

Ashwagandha

L'ashwagandha és una planta tradicional de l'ayurveda que s'utilitza com un tònic general. Ajuda a combatre l'estrès  i l'ansietat i també a augmentar el rendiment físic i intel·lectual. 

Flors de Bach

Les flors de Bach ens poden ajudar a tractar emocions, reduir l'estrès i gestionar millor les coses que ens preocupen.

Herba de Sant Joan

L'hipèric o herba de Sant Joan és una de les plantes més conegudes per la depressió lleu i l'insomni.

L-teanina

La L-teanina és un aminoàcid amb efectes ansiolítics que ajuden a reduir l'ansietat, l'estrès i pujar l'estat d'ànim.

Magnesi

El magnesi és un mineral molt important per als músculs i els ossos i també ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Com el triptòfan, també participa en la formació de neurotransmissors i pot ajudar a disminuir el dolor.

Oli essencial de taronja amarga

Un dels olis més utilitzats per a l'ansietat, la tensió emocional, l'estrès o l'insomni. Es pot fer servir per posar-lo al difusor o per fer massatges.

Safrà

L'extracte de safrà s'ha relacionat amb propietats antioxidants, millora de memòria i aprenentatge així com també millora de l'estat d'ànim ja sigui per ansietat o depressió.

Triptòfan

El triptòfan és un aminoàcid essencial que té un paper fonamental en la producció de serotonina i melatonina, dos neurotransmissors molt importants pel benestar emocional i mental així com també un bon descans i la regulació de la gana entre altres.

Vitamina B6

La piridoxina o vitamina B6 és una de les vitamines més importants per la bona funció psicològica, l'estrès i l'ansietat. També té altres funcions al sistema immunològic i digestiu i participa en molts altres processos de l'organisme com la formació de glòbuls vermells.


Et desitgem un bon dia de la Felicitat, avui i cada dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada