Translate

dimecres, 19 de juliol del 2023

6 Remeis naturals per a les picades

 Amb l'arribada de la calor, arriben també alguns inconvenients com ara les picades d'insectes. Avui us proposem alguns remeis naturals per les picades (per quan ja ens han picat).

6 Remeis naturals per a les picades

Crema Beranga


Ja fa més de 5 anys que vam incorporar la crema Beranga a Q&diet i estem meravellats amb ella, per la gran quantitat d'aplicacions que té i perquè al ser un ungüent, un pot dura molt de temps. La crema Beranga feta a base d'oli d'oliva i plantes serà una gran aliada per a les picades. També és molt útil per a les cremades solars i domèstiques!


Gel SOS repair

Una altra opció amb olis essencials és aquest gel, amb 33 olis essencials, 100% natural que a més de ser útil per a les picades, també ajudarà a desinfectar ferides, i anar bé per les cremades i ampolles. Es pot utilitzar amb nenes a partir de 3 anys d'edat.


Roll on d'olis essencials calm pique


Sinèrgia d'olis essencials (lavanda, menta i gerani) amb una base d'oli d'herba de sant joan que s'aplica directament a la zona afectada. No recomanat per a nens de menys de 6 anys ni dones embarassades.



Gel d'àloe vera


El gel d'àloe vera ajudarà a refrescar i calmar la zona. A més també es pot utilitzar com hidratant després del sol i per a les cremades.


Mel


Un remei antic és aplicar mel a les picades ja que donat el seu poder antisèptic ajudarà a disminuir la inflamació. 



Bicarbonat de sodi


Es fa una pasta amb bicarbonat i una mica d'aigua i s'aplica a la zona. Es deixa actuar 10 minuts i es retira amb aigua freda. 



Aquests són 6 remeis naturals per a les picades però n'hi ha molts més! Si t'animes a participar, et llegim a comentaris :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada