Translate

divendres, 17 de febrer del 2023

Com netejar els minerals

 La gemoteràpia o cristal·loteràpia

Podríem definir la gemoteràpia o la cristaloteràpia com dos recursos dins del món de les teràpies naturals o alternatives que es basen en l'ús de pedres, minerals o cristalls per regular l'estat energètic de la persona. Es solen fer servir per treballar els xacres, regular, equilibrar, o meditar. Al tractar-se d'un treball energètic, el seu ús no es pot demostrar científicament tot i que alguns llibres relacionen l'energia dels minerals amb les longitud d'ona o l'índex de refracció.

Bàsicament doncs, la gemoteràpia o cristal·loteràpia consisteixen en fer ús de minerals o pedres ja sigui per fer massates, decorar espais o simplement portar algun mineral a la butxaca, com a polsera o collaret. A cada mineral se li atribueixen unes propietats físiques i energètiques.

Com netejar els minerals

Minerals com el citrí, la cianita o l'azetzulita no necessiten aquesta neteja. Per altra banda, el quars cristall o la cornalina (agata carneola) netegen altres minerals.

Per a tota la resta de minerals, la recomanació serà netejar-los tant després de comprar-os com després de cada ús.

Per minerals pulits, la neteja es pot fer amb aigua corrent o submergir-los en aigua salada. Després es recomana posar el mineral a la llum del sol o de la lluna durant unes hores per a que es "recarreguin".

Per minerals friables (és a dir, que s'esmicolen amb facilitat) es poden deixar amb sal marina o sal de roca durant la nit. Després es retira amb cura la sal. Aquesta neteja la adequada per minerals com la selenita o la rosa del desert.

Una altra de les maneres més conegudes per netejar i carregar els minerals en un sol pas, és utilitzant la vibració d'un conc tibetà o d'un conc de quars o enterrant els mienerals 24h sota terra. També hi ha qui utilitza encens o espelmes.

Et convidem a que vinguis a veure'ns i t'explicarem més curiositats sobre els minerals o que entris al nostre perfil d'instagram i visitis la secció de minerals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada