Translate

divendres, 1 de juliol del 2022

Oli ozonitzat, espelma de palo santo i més a les nostres novetats de juliol

 Promocions juliol 2022

Durant tot el mes de juliol, desodorant So Fresh, lli germinat mòlt i oli de coco verge de 500ml al 15% de descompte.

El desodorant So Fresh és un desodorant sòlid en barra fet amb ingredients naturals, sense alumini ni alcohol i un agradable aroma cítric. El lli germinat és més nutritiu i digestiu que el convencional i també té les mateixes propietats: ric en omega 3 i omega 6, fibra i antioxidants. 

L'oli de coco verge es pot fer servir per cuinar, per la pell i per al cabell.


Novetats juliol 2022

Oli ozonitzat


Després de l'èxit que va tenir el sabó d'ozó, incorporem l'oli d'oliva ozonitzat. L'ozó és un gas amb tres àtoms d'oxígen que té propietats regenerants, calmants, desinfectants, antiinflamatòries i hidratants per la pell. Els cosmètics amb ozó estan recomanats per a pells amb acne però també per a pells sensibles i seques.


Espelma de palo santo


Espelma de palo santo fabricat artesanalment amb cera que ajuda a reforçar la neteja d'energies i afavoreix la relaxació. Encén-lo sempre que vulguis millorar l'ambient i purificar-lo. Es pot encendre i apagar tantes vegades com vulguis.


Cremador de palo santo i manats de sàlvia


Cremador de ceràmica ideal per cremar palo santo i manats de sàlvia o altres plantes. El cremador medeix 7,5cm d'alt i té un diàmetre de 8,8cm. A l'interior conté un petit suport per facilitar que el producte que volem cremar es quedi dret.


Multicombi MG B6

Complement de magnesi i vitamina B6 amb extracte de rodiola que contribueix al bon funcionament dels músculs, els ossos i el sistema nerviós. A més a més també contribueix a disminuir el cansament i a millorar l'estat d'ànim. Es recomana prendre un comprimit al dia.  


Desodorant en pols La Foresta

Desodorant en pols amb un aroma agradable i amb ingredients 100% naturals com el bicarbonat de sodi, l'argila blanca i els olis essencials. Eficaç amb les olors desagradables i saludable per a tu i per al medi ambient i a més a més, amb envàs sense plàstic!


Glucoplan


Barreja d'extractes de plantes (gymnema, beina de mongeta, nabiu, fulles d'olivera i noguera) que ajuda a controlar la glicèmia (nivell de sucre) en sang. Es recomana prendre 2ml just abans de dinar i 2ml just abans de sopar diluïts en aigua.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada