Translate

divendres, 15 de febrer del 2019

Sessions d'aromateràpia facial amb productes Oshadhi

Aromateràpia facial



El gener de l'any passat ja vam presentar les sessions d'aromateràpia facial. Una sessió dura uns 30 minuts i inclou un peeling amb sal de l'himalàia, una mascareta i un massatge final. El client olora i tria els productes que en aquell moment li escaiguin per tant, és una sessió 100% personalitzada que acaba amb asessorament de productes per la pell per a que la persona pugui continuar cuidant-se la cara amb aquests productes a casa.





Productes Oshadhi

Oshadhi és una paraula que prové de la Índia i significa "plantes medicinals". 

És una marca d'olis essencials purs i preparats per la pell que té una gran reputació per la seva qualitat, sostenibilitat i respecte amb el medi ambient. Tots els seus productes, ja siguin olis essencials, vegetals o preparats són naturals i sense adulterar i compten amb l'aval ECOCERT. Són lliures de productes químics, pesticides, fungicides i herbicides i s'envasen en recipients opacs de vidre per a que mantinguin totes les seves propietats. 

El ventall de productes és molt extens per això a Q&diet hem decidit centrar-nos en la línia facial i disposem d'olis essencials facials, hidrolats i la línia d'aloe vera amb olis essencials.


Si estàs cansat/da de cremes facials i vols provar una manera diferent de cuidar-te la cara, reserva una sessió d'aromateràpia facial. Sortiràs relaxat/da, amb molt bona olor i amb assessorament personalitzat de productes!

Per a més informació i reserves: +736 86 56 07 / +376 390 303 o escriu-nos a naturopatia@e-qdiet.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada