Translate

dijous, 20 de març del 2014

Día mundial sin carne

20 de marzo, día mundial sin carne (ESP)
20 de març, dia mundial sense carn (CAT)


Hoy 20 de marzo, se celebra des de 1985 el día mundial sin carne. Un día que pretende dar a conocer los beneficios de una dieta  vegetariana sin usar ingredientes de origen animal. 


Sus seguidores defienden que hay 4 razones principales para no consumir productos de origen animal: por salud (composición de las carnes), por los animales (no violencia) por el planeta (aguas subterráneas, bosques i vida salvaje) y por solidaridad (hambre en el mundo).

Durante hoy se celebran actos por todo el mundo de diversa índole. En España y Francia la mayoría son mesas redondas y degustaciones realizadas con la finalidad de informar, tratar prejucios y desconocimientos y acercar este tipo de alimentación a la población. 

Webs de interés:

- Journée sans viande (francés)
- Meat out (inglés)

20 de març, dia mundial sense carn (CAT)



Avui 20 de març, se celebra des de 1985 el dia mundial sense carn. Un dia que pretén donar a conèixer els beneficis d'una dieta vegetariana sense utilitzar ingredients d'origen animal. 

Els seus seguidors defensen que hi ha 4 raons principals per no consumir productes d'origen animal: per salut (composició de les carns), pels animals (no-violència) pel planeta (aigües subterrànies, boscos i vida salvatge) i per solidaritat (fam al món). 

Durant avui se celebren actes per tot el món de diversa índole. A Espanya i França la majoria són taules rodones i degustacions realitzades amb la finalitat d'informar, tractar prejudicis i desconeixements i apropar aquest tipus d'alimentació a la població.

Webs d'interès:

Journée sans viande (francès)
Meat out (anglès)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada