Translate

divendres, 9 d’agost del 2024

Circulaben forte, magnesi bisglicinat i més a les nostres novetats d'agost

 Promocions agost 2024

Durant tot el mes d'agost a l'herboristeria Q&diet: línia facial Drasanvi i melatonina en comprimits al 15% de descompte.

La línia facial de Drasanvi permet fer els 3 passos del ritual de bellesa: mousse per netejar, sèrum per aportar vitamines i crema per hidratar. Estan fetes amb ingredients orgànics i olis essencials i tenen el certificat Ecocert. Es poden barrejar línies i agafar unitats individuals, no cal agafar tot el pack. Gammes disponibles: argan, rosa mosqueta, oliva i arbre de te.

La melatonina és una hormona que es produeix de manera normal a l'ogranisme i que regula, entre altres,   la son o la producció d'altres hormones. Es fa servir molt per problemes d'insomni i millorar la qualitat de la son. Es recomana prendre 1 comprimit al dia abans d'anar a dormir.


Novetats agost 2024

Circulaben forte

Complement alimentari a base d'extractes de plantes (rusc, castanyer d'índies, acàcia de Japó, hamamelis, herba nuosa japonesa, llavors de raïm) i vitamina C que millora la circulació especialment de les cames ara que a l'estiu amb la calor, tenen tendència a inflar-se i tenir una pitjor circulació. Es recomana prendre càpsules al dia amb un got d'aigua al matí. Si es va notant milloria, es pot fer una càpsula al dia.

Magnesi bisglicinat amb vitamina B6


Comprimits de magnesi bisglicinat 100% quelat amb vitamina B6, una fórmula tamponada d'alta absorció. El magnesi i la vitamina B6 milloren l'estat muscular, esquelètic i el cansament. Es recomana prendre 2 comprimits al dia, un amb l'esmorzar i l'altre amb el sopar. Vegà, sense gluten ni lactosa.

Probinerv

Probinerv està elaborat amb amb inulina (fibra) i Cerebiome(R), una barreja de dues soques de probiòtics patentades que ajuda a alleujar els símptomes psicològics i físics de l'ansietat i a equilibrar l'estat d'ànim, donat que l'intestí és el "segon cervell". Es recomana prendre 1 càpsula al dia amb una mica d'aigua, no prendre amb líquids calents.


Cistomar càpsules

Cistomar càpsules completa el tractament del Cistomar Forte que ja vam presentar a les novetats de juliol de Q&diet. Cistomar càpsules reforçarà el tractament de Cistomar Forte en cas de que hi hagi hagut un episodi de ràpida aparició i molta intensitat tant d'infecció urinària com d'altres problemes relacionats amb la micció. També anirà molt bé per fer un manteniment, prevenció o evitar les repeticions. Es recomana prendre 2 càpsules al dia amb l'àpat principal, un mínim de 30 dies.

Melena de león amb citicolina, vitamina B5 i zinc

La melena de león (cabellera de lleó amb català) és un fong comestible molt conegut a la medicina tradicional xinesa. Té propietats molt interessants tant per la flora intestinal com pel rendiment intel·lectual i cognitiu. Estimula la memòria, la concentració i l'atenció. Aquest complement a més a més va reforçat amb citicolinam vitamina B5 i zinc que actuen en sinèrgia. Es recomana prendre 1 càpsula al dia. 


Ampolles de vidre amb punta de mineral (novament disponibles!)

Tornem a tenir disponibles les ampolles de vidre amb punta de mineral a Q&diet. Són unes ampolles de vidre de 500ml amb tap de rosca d'acer als 2 extrems i una punta de mineral al seu interior, d'uns 8cm aproximandament. Actualment disposem de 4 minerals diferents: obsidiana negra, amatista, fluorita i quars amb turmalina. Podràs introduir aigua o algun altre líquid (sense gas) per a que entri en contacte amb el mineral (el més ideal és l'aigua). Inclou funda protectora de neoprè.


Penjolls arbre de la vida amb minerals


Penjolls d'acer amb pedretes petites de mineral que simulen les fulles. Tres models diferents a escollir, ull de tigre, turmalina multicolor i amatista. 





Us esperem!