- Seità de blat o d'espelta
- Ou
- Pa ratllat o blat de moro per fer fritures
- Llavors de sèsam
- Ametlles picades
- Oli d'oliva
- Julivert
Preparació:
Tallem el seità en làmines, tant gruixudes o fines com vulguem, i reservem en un plat.
En un plat fons, batem l'ou. En un plat pla, posem el pa ratllat, el julivert tallat molt petit, unes llavors de sèsam i les ametlles picades.
Posem una paella amb oli i esperem a que s'escalfi. Quan ja sigui ben calent, agafem el seità, el passem per l'ou i seguidament l'enfarinem amb els ingredients que hem barrejat (el pa ratllat, el julivert, les llavors de sèsam i les ametlles). El posem a la paella i el treiem quan tingui un color daurat. Podem deixar-lo a un plat amb paper de cuina per a que absorbeixi l'oli sobrant després de la fritura.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada