Translate

dijous, 14 de juny del 2012

Seità arrebossat amb ametlles



A la recepta d'avui, una manera diferent de menjar seità!




Foto i més receptes aquí.


Ingredients:

- Seità de blat o d'espelta
- Ou
- Pa ratllat o blat de moro per fer fritures
- Llavors de sèsam
- Ametlles picades
- Oli d'oliva
- Julivert



Preparació:     
                   
Tallem el seità en làmines, tant gruixudes o fines com vulguem, i reservem en un plat.
En un plat fons, batem l'ou. En un plat pla, posem el pa ratllat, el julivert tallat molt petit, unes llavors de sèsam i les ametlles picades.
Posem una paella amb oli i esperem a que s'escalfi. Quan ja sigui ben calent, agafem el seità, el passem per l'ou i seguidament l'enfarinem amb els ingredients que hem barrejat (el pa ratllat, el julivert, les llavors de sèsam i les ametlles). El posem a la paella i el treiem quan tingui un color daurat. Podem deixar-lo a un plat amb paper de cuina per a que absorbeixi l'oli sobrant després de la fritura.
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada