Translate

dimarts, 12 de juny del 2012

El seità




El seità és una de les grans alternatives de qualitat a les proteïnes d'origen animal.

S'elabora a partir del gluten del blat i és originari del Japó. Després de separar el midó del gluten, aquest últim es fa bullir en un brou amb salsa de soja, algues i gingebre tot i que també es pot condimentar amb altres espècies al gust.

Seità a rodanxes, foto vista aquí

El seità és la "carn vegetal" per excel·lència, no només per la seva aparença, força semblant a la carn sinó també pel seu alt contingut en proteïnes. És de color marró clar i de consistència dura. Es pot menjar només escalfant-lo (ja que es ven com a plat preparat), utilitzar-lo com a carn (es pot arrebossar, fregir, estofar...) o fer-lo servir com a ingredient per preparar altres plats.

Propietats:
  • Alt contingut en proteïnes (24% per 100g de producte)
  • Baix en calories
  • Baix en greix
  • Baix en sodi: ideal per dietes baixes en sal
  • No té colesterol, ja que és 100% vegetal

Et recordem que des del 24 d'abril, ja pots realitzar les teves compres per internet! visita la nostra web!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada