Translate

dilluns, 4 de juny del 2012

Novetats en productes Santiveri





Els productes Santiveri compten amb més d'un centenar d'anys d'experiència. A Q&diet hem incorporat als que ja teníem d'aquesta casa, els següents:

- Fucus en comprimits: el fucus és una alga que s'utilitza pel seu efecte saciant (ens fa sentir tips) i pel seu efecte laxant suau. El seu contingut en iode estimula la glàndula tiroides i ajuda a cremar calories, és per això que en casos d'hipo-hiper tiroidisme, s'ha de consultar un especialista o el metge habitual.

- Espirulina en comprimits:, l'espirulina és una alga molt rica en proteïnes i una gran varietat d'elements nutritius com ara àcids grassos essencials, vitamines i minerals. Es recomana en casos d'anèmia, pel seu aport de ferro de gran qualitat.

- Suc concentrat de nabius vermells: un gran aliat per prevenir les infeccions del tracte urinari. Es recomana prendre dues cullerades soperes (directament o diluïdes en aigua o un suc) durant l'esmorzar o bé diluir aquestes dues cullerades en una ampolla d'aigua gran per anar bebent durant el dia. És important anar bebent aigua durant el dia!!

- Quelat magnèsic: el magnesi és un mineral molt important pels ossos, articulacions i músculs entre altres. S'anomena també mineral antiestrès, perquè ajuda a relaxar els músculs i actua positivament sobre la transmissió nerviosa. La seva forma quelada ajuda a que s'absorbeixi millor a l'organisme.

Una de les noves incorporacions de la marca 
Santiveri, ja disponible a Q&diet.

1 comentari: