Translate

dilluns, 18 de juny del 2012

Novetats en complements dietètics




Aquesta setmana presentem diferents novetats en complements dietètics, ja disponibles tant a Q&diet com a la nostra web per fer comandes on-line.

 
Càpsules Alcachofa plus (Integralia):

Mescla de plantes digestives i diürètiques que ajuden a fer la digestió i a protegir el fetge i la vesícula biliar. Conté carxofera, cua de cavall, dent de lleó i boldo.



Efecplant n.2 ansietat (Zeus)

Extracte de plantes natural composat per melissa, valeriana, rosella, azahar i hipèric. Les seves indicacions principals són tots els trastorns relacionats amb l'ansietat: aongoixa, malaltia psico-somàtica, estrès, trastorns digestius d'origen nerviós etc. Es recomana prendre de 20 a 30 gotes abans de l'esmorzar, de dinar i de sopar.



Arti-Aktiv (Salus)

Complement per a artílags i articulacions. Està composat per pols de músclo (Perna Canaliculus), oli de peix amb un alt contingut d'EPA, vitamina C, E i Seleni. Prendre una càpsula al dia amb líquid abundant. Durant les primeres quatre setmanes es recomana prendre 2 càpsules al dia (matí i nit).




Sedul (Nova Diet)

Barreja d'extractes de plantes (valeriana, passiflora i civada) que ajuda a equilibrar els trastorns del sistema nerviós aportant tranquil·litat i serenor. A més a més és molt útil per ajudar a regular el cicle de la son en èpoques d'estrès.




Gemoline abdominal (Ynsadiet)

El mango africà és conegut per les seves propietats crema-greixos. Ideal per ajudar a controlar el pes juntament amb una correcta alimentació i exercici físic!




Si vols més informació, no dubtis en consultar-nos!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada