Translate

dilluns, 22 d’octubre del 2012

La nevera de Q&diet, plena de novetats




La nevera de Q&diet és plena de novetats! hem renovat gran  part de la nostra secció de fresc incorporant productes de la marca Biográ. Us animem a visitar-la! Avui en fem una petita descripció:


Salsitxes de tofu: una manera diferent de consumir proteïnes sense haver de recórrer al regne animal. Hi ha 3 varietats diferents: frankfurt, tofu als tres formatges i tofu a les fines herbes. 

Bio Seità:  el seità s'elabora a partir del gluten de blat, podeu llegir més informació al post que li vam dedicar, aquí. Ara a Q&diet podreu trobar bio seità natural i seità a la jardinera.

Tofu: el tofu és una altra de les grans alternatives a les proteïnes animals, podeu llegir més en aquest post. Ara comptem amb bio tofu fines herbes i bio tofu fumat.

Vistteca: els productes vistteca són uns aliments proteics que visualment imiten a la carn, com si fóssin hamburgueses o vistecs. A Q&diet hem incorporat els vistteca següents: de cereals i llavors, de quinoa i verdures, de sèsam, de tomàquet i ceba i de grans de raïm, espinacs i gorgonzola.

Hamburgueses: també comptem amb les hamburgueses vegetals següents: carrota, xampinyons, formatge i verdures, escarxofa, espinacs i algues, pebrots i 5 verdures.

Altres novetats en precuinats de proteïnes vegetals: també comptem amb croquetes de tofu i boltes shiitake, nuguets de tofu, mandonguilles de formatge i toy i també mandonguilles d'albergínia, tofu i quinoa. Per altra banda, també hem incorporat dues pizzes, una de bolets, seità i sanfaina i una altra de tofu i verdures.

1 comentari: