Translate

dilluns, 8 d’octubre del 2012

Novetats en productes Natur-diet Muria




Natur-diet Muria és la unió d'una empresa distribuidora de dietètica i nutrició i una empresa que fabrica mel (Mel Muria).
 Els seus productes, tant els que fabriquen com els que distribueixen, són de gran qualitat. A Q&diet ja comptàvem amb aquests productes, però ara hem ampliat el ventall amb les següents novetats:

Una de les novetats,
ja disponible a Qdiet
i a la web.


- Prunes: les prunes són riques en fibra i ens ajuden a regular el trànsit intestinal.

- Sucre de bedoll amb base de xilitol: aquest sucre es pot utilitzar tant per cuinar com per edulcorar begudes i altres plats. Conté aproximadament un 40% menys de calories i a més a més, com que té xilitol, no és perjudicial per les dents.

- Natur Stevia: la stevia és una planta amb unes fulles de gust molt dolç que es fan servir per fer edulcorants. Investigacions recents indiquen que aquesta planta té efectes beneficiosos en el control de sucre, l'obesitat o la hipertensió.

- Mix de llavors: mescla de pipes de carbassa, pipes de gira-sol, sèsam natural i alfals. Ideal per l'esmorzar amb iogurt, begudes vegetals o llet o bé per condimentar plats com amanides o cremes de verdures.

A Q&diet incorporem novetats constantment. No trobes el que busques? consulta'ns i intentarem trobar-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada