Translate

dijous, 18 d’octubre del 2012

Crema de castanyes



La recepta del mes de la Clara: Crema de castanyes!


Les castanyes són els fruits estrella de la tardor. És habitual sentir olor de fum i brasa pels carrers dels vespres freds, les castanyeres couen les castanyes i en fan paperines.

Un fruit ric en glúcids, en aigua i pobre en greixos. Per això es tracta d'un dels fruits secs amb menys calories. A més a més, la castanya és rica en potassi i  àcid fòlic.



Avui volem presentar-vos una recepta diferent per a fer amb aquest fruit. Serà ideal per acompanyar unes postres o per untar una torrada a l'hora d'esmorzar.

Ingredients:

Mig quilo de castanyes
400 dl de llet sencera
10g de sucre

Preparació

Poseu les castanyes en remull amb aigua calenta una estona, mitja hora o tres quarts, perquè se'n desprengui la pell. Acabeu-les de pelar.

Bulliu-les amb la llet fins que veieu que són toves (aproximadament 30 minuts). Tritureu-les i afegiu el sucre i ja teniu la crema. Podeu guardar-la dins la nevera o en una carmanyola, o un pot de vidre ben tapat uns 3 o 4 dies.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada