Translate

dijous, 1 de novembre del 2012

Panellets de pinyons



El dia de la castanyada, es mengen castanyes però també panellets. Sent una data tant propera, avui proposem una recepta de panellets! Una recepta vista aquí.

Ingredients:

500g d'ametlla pols
500g de sucre
Clara d'ou
100g de moniato cuit
una clara d'ou

600g de pinyons
3 ous


Preparació


Fer una massa fina i homogènia barrejant i treballant l'ametlla, el sucre, la clara d'ou i el moniato. Deixar-la reposar a la nevera mínim 24h embolicada en un drap humit.

Al dia següent mentre es pre-escalfa el forn a 230-250ºC, fer boletes (panellets) de la massa d'uns 20g. En un plat, batre els ous i arrebossar el panellet amb l'ou. Seguidament, en un altre plat ple de pinyons, passar la boleta per tal de que s'enganxin a la massa. Acabar de pintar el panellet amb l'ajuda d'un pinzell. Untar una safata amb una mica d'oli d'oliva, posar els panellets i enfornar. Treure del forn quan siguin daurats.



Bona Castanyada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada