Translate

dijous, 15 de novembre del 2012

Mousse de formatge cremós amb mermelada de maduixa




Ahir se celebrava el dia Mundial de la diabetis, del que vam parlar en un post de la setmana passada (per recordar el post, fes click aquí).

És per això que la recepta d'aquesta setmana és una recepta apta per a diabètics, per ajudar a desmitificar que els diabètics no poden menjar postres exquisits!

Ingredients (4 persones):


250g de formatge cremós baix en greix
1 poma golden
Edulcorant sense calories: 3-4 culleradetes de postre d'edulcorant, a poder ser líquid
Mermelada de maduixa sense sucre afegit ni fructosa
4 clares d'ou
8 grans de raïm negre o unes maduixes
Fulles de menta (opcional)
2 culleradetes de postre de mel (opcional)

Preparació:

Pelem i tallem la poma a trossets i la barregem amb el formatge. Ho batem fins a formar una crema homogènia. En un vol a part, batre també les clares, al punt de neu.
Poc a poc, barregem la crema de formatge i poma i les clares al punt de neu. Anem removent amb l'ajuda d'una cullera de fusta per no fer minvar l'esponjositat de les clares. Remenar fins a tenir una textura de mousse.

Preparem 4 copes per muntar el postre. A cada copa, posem una base de mermelada de maduixa i a sobre, repartim bé la mousse que hem fet i seguidament ho adornem amb els raïms partits per la meitat o les maduixes, una fulla de menta i uns filets de mel.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada