Translate

divendres, 13 de juliol del 2012

Pa de pessic integral amb poma i nous




La recepta d'avui és una manera divertida i senzilla de menjar fibra,  per fer esmorzars o berenars una mica variats i saludables! un pa de pessic integral amb poma i nous.

Ingredients:

2 ous
100 ml de llet semi-descremada o un iogurt
200g de sucre blanc o morè
1 poma ratllada
100g de farina de blat integral
200g de farina de blat refinada
100g de mantega fosa o 100ml d'oli d'oliva
2 cullerades de postre de llevat en pols
50g de nous pelades i picades



Aquest pa de pessic i altres pastissos, vist aquí.

Preparació:

Preescalfem el forn a 180ºC. Dins d'un bol, posem tots els ingredients i mesclem bé, fins que sigui una pasta homogènia. Agafem un motlle per a forn i hi escampem una mica de mantega amb els dits per tal de que el pa de pessic no s'enganxi i sigui més fàcil de treure del motlle, una vegada sigui cuit.
Aboquem la mescla homogènia al motlle i l'enfornem uns 40 minuts. Deixem refredar i ... bon profit!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada