Translate

dijous, 3 de maig del 2012

Pizza vegetal amb alga wakame



Avui, una manera diferent de menjar verdures: en forma de pizza!

Ingredients per a 2 persones:

- Massa de pizza
- 1 Pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 20g d'alga wakame seca
- tomàquet natural triturat en conserva
- mig carbassó
- mitja albergínia
- formatge ratllat (al gust)

Preparació:

Pre-escalfem el forn a 200ºC.
Estirem la massa amb l'ajuda d'un rodet. Cobrim la massa amb una capa fina de tomàquet natural triturat.
Trossejar l'alga wakame i posar-la a remull uns 15 minuts. Mentrestant, tallem el pebrot verd, el pebrot vermell, la ceba, l'albergínia i el carbassó a daus.
Quan ja ho tinguem tot tallat, ho anem posant sobre la massa de tal manera que quedi ben repartit. Finalment deixem escórrer una mica les algues i les posem també.
Cobrim tota la massa amb el formatge ratllat i enfornem durant aproximadament 10 minuts (depenent del forn)

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada