Translate

dilluns, 30 d’abril del 2012

El xarop de Savia




El xarop de Savia és una mescla entre el xarop d’arç de Canadà, de cultiu biològic certificat i el xarop de palma de l’Àsia central. . Stanley Burroughs (1903), naturòpata, va ser el principal difusor. S’ utilitza com a depuratiu EN MOMENTS PUNTUALS I DE TEMPS LIMITAT per alliberar el cos de greixos i toxines.  És important informar-se bé, per això recomanem el llibre sobre el xarop de Savia, de totes maneres, aquí deixem una pinzellada sobre el seu ús.

Com es prepara?

Per preparar un got gran de xarop:

-  Un got d’aigua de 200cc
-   2 cullerades soperes de xarop de Savia
-   Mitja llimona espremuda
-   Un pessic de canyella en pols o pebre picant (cayena)

També es pot preparar una ampolla d’un litre i mig (16 cullerades de xarop, una culleradeta de canyella en pols o pebre picant (cayena) i el suc de 5 llimones espremudes.

Com s'utilitza?

Es recomana prendre el xarop entre  7 i 10 dies. Durant la seva utilització cal tenir en compte que es menja menys i que ens podem trobar cansats. No es recomana fer activitats físiques que requereixin molt esforç. Recordem que és per un període de temps limitat i en moments puntuals.

Les tres maneres habituals d'utilitzar-lo:

Un quart de dejú: al despertar-se i fins l’hora de dinar beure  tres gots del preparat de xarop de Savia (es recomana repartir-los durant tot el matí). El dinar i el sopar es mantenen com habitualment els faci la persona (a poder ser, equilibrats i variats). També es pot beure un got del preparat per berenar.

Mig dejú:  al despertar-se i fins l’hora de dinar beure entre un i tres gots del preparat de xarop de Savia (es recomana repartir-los durant tot el matí). El dinar es manté com es faci habitualment (es recomana que sigui equilibrat i variat). A la tarda, es fa igual que al matí, és a dir, beure 3 gots repartits durant tota la tarda i fins l’hora d’anar a dormir.

Dejú complet: Beure durant tot el dia el preparat de xarop de Savia, entre 8 i 10 gots repartits durant el dia (aproximadament un cada 2h). El dejú complet es pot completar amb infusions, com la Depurbal.

Per a més informació, no dubteu en consultar-nos! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada