Fa dies vam parlar de germinar a casa amb un germinador artesanal. Avui posem a la pràctica el resultat i us presentem una manera de consumir germinats: un entrepà vegetal.
Ingredients (per persona):
- 75g de pa integral o refinat (per pa de barra) o 2-3 llesques de pa de motlle integral o refinat
- Una llauna petita de tonyina (50g)
- 1-2 cullerades de postre de maionesa o mostassa (al gust)
- Un parell de fulles d'enciam o escarola
- 3-4 rodanxes de tomàquet
- 1 cullerada sopera de germinat d'alfals
- 1 cullerada sopera de germinat de soja
- un parell de talls d'embotit vegetal
Germinat d'alfals, foto i més informació fent click aquí
Preparació:
La preparació, és molt senzilla i es pot modificar al gust de cadascú. Partim el pa per la meitat. Posem l'enciam o l'escarola prèviament rentada, les rodanxes de tomàquet prèviament rentat, i els talls d'embotit vegetal.
A continuació, posem la tonyina i els germinats. Finalment posem la quantitat de maionesa o mostassa que ens vingui de gust i tanquem l'entrepà amb l'altre tros de pa que hem tallat prèviament.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada