Translate

dilluns, 7 de maig del 2012

Flavogen, novetat a Q&diet




Flavogen és un producte nou de la casa Drasanvi. Es tracta d'un complement alimentari a base de lifenol, un component que s'extrau del llúpol, amb activitat fitoestrogènica que ajuda a combatre els símptomes de la menopausa. Els productes Flavogen no contenen soja, per això es presenten com una alternativa a altres complements alimentaris que podem trobar al mercat.

L'activitat fitoestrogènica que aporta el lifenol fa que aquest complement ajudi a paliar símptomes habituals de la menopausa com ara les sofocacions, l'estrès, l'ansietat i la falta d'energia.

Flavogen té dues presentacions:


- Flavogen Bifase: aquest complement es divideix en càpsules de dia i càpsules de nit. Les primeres ens aporten minerals, vitamines i plantes necessàries en aquesta etapa de la vida i que a més a més, ens ajuden a tenir energia i vitalitat. Per altra banda, les càpsules de nit estan formulades per plantes que ens ajuden a relaxar-nos i poder descansar. S'ha de prendre una càpsula de dia i una altra de nit.



- Flavogen Silueta: és un preparat alimentari amb gust de pruna a base de mango africà i altes extractes de plantes que ajuda a controlar el pes i a mantenir la fermesa de l'organisme. Està especialment indicat en dones de més de 40 anys pel seu aport natural en fitoestrògens. Es recomana prendre 15mL amb l'esmorzar i 15mL més a l'hora de dinar. 


Et recordem que ara, pots fer les teves compres per internet des d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada