Translate

dilluns, 26 de març del 2012

Xiclets amb flors de Bach



Les flors de Bach reben aquest nom perquè van ser descobertes per un metge, el Dr. Edward Bach.
Són 38 flors i cada una d'elles és específica per a un tipus de personalitat, problema mental o emocional, que a més, es manifesta amb problemes físics (penjarem un pròxim post  amb més informació).
Les flors de Bach estan disponibles a Q&diet, tant les mares com l'el·laboració de preparats, que els fem nosaltres mateixos ja que disposem de la formació adequada per fer-ho.
Avui us presentem una novetat, els xiclets amb mescles de flors de Bach, dissenyats per 4 estats específics habituals en els que es necessita una petita empenta. El format, en pots de plàstic, és adequat per portar a tot arreu: de viatge, a l'oficina, al cotxe etc. Existeixen 4 varietats diferents.


Les 4 varietats disponibles, imatge vista en aquesta nota de premsa

Les 4 varietats són:
  •  S.O.S AUTOCONFIANÇA: composat per les 4 flors: Larch, Gentian, Aspen i Cerato, ajuda a tenir valor i seguretat per afrontar diferents situacions que ens poden fer sentir insegurs.  Gust de nabius.
  • S.O.S ENERGIA: composat per les 4 flors: Wild Rose, Hornbeam, Olive i Elm, ajuda a tenir força i vigor per afrontar el dia d'una manera diferent. Gust de grosella vermella.
  • S.O.S ANSIETAT: composat per 5 flors, té la composició del remei de rescat del Dr. Bach: Star of Bethlem, Rock Rose, Impatiens, Cherry Plum i Clematis. Ens ajudarà a tenir tranquilitat i calma, per moments d'emocions difícils de gestionar. Gust de pruna.
  • S.O.S CONCENTRACIÓ: composat per les 5 flors: White Chesnut, Scleranthus, Impatiens, Chesnut Bud i Clematis, ajuda a tenir claretat i poder centrar-se en una cosa, deixant de banda la resta. Gust de gerds.
No sabeu quin us convé? passeu per Q&diet i us assessorarem!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada