Translate

dijous, 22 de març del 2012

Cassola de faves i llenties


Avui compartim la recepta que ens ha fet arribar la Clara, una amiga nutricionista. Moltes gràcies Clara! la resta, ja sabeu que esperem les vostres receptes a blog@qdietonline.com

Vols saber coses sobre faves? fes click aquí

Ingredients (4 persones)

- 300g llenties cuites
- 200g faves tendres pelades
- 1 porro
- 1 ceba tendra petita
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre

Preparació:

Renteu i talleu a juliana la ceba i el porro. Ofegueu-ho en una cassola amb oli.
Escaldeu les faves tendres amb aigua bullint. Escorreu-les reservant una mica d'aigua.
Poseu les faves amb la seva aigua a la cassola i després de 8-10 minuts afegiu-hi les llenties i les fulles de menta.
Rectifiqueu de sal i pebre.

Deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts.

Que vagi de gust!

Nota: Millor si ho prepareu amb antelació, així les faves quedaran més tendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada