Translate

dijous, 16 de febrer del 2012

Què és l 'estratègia NAOS?



L’estratègia NAOS neix l’any 2005 davant de la preocupació del Ministeri de Sanitat Espanyol i l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) davant el gran increment de població obesa.

NAOS pretén ser una aliança de la nutrició, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat, per ajudar a que la població prengui consciència dels problemes que comporta l’obesitat i se centra principalment amb els nens i adolescents, per evitar que arribin a ser obesos durant l’edat adulta. En aquest sentit, una de les actuacions més importants ha estat crear un document consensuat sobre l’alimentació en centres educatius. A més a més, mitjançant aquesta eina de treball s’han publicat nombrosos documents (recomanacions, guies, anàlisis, indicadors...) per donar informació i per promoure estils de vida saludables.

Un altre avenç molt important ha estat la creació del codi PAOS, l’any 2005 i al que s’han unit 35 grans empreses alimentaries d’Espanya . Un codi que pretén regular la publicitat d'àmbit alimentari de cara als més joves, per tal de que incentivi estils de vida saludables i ajudi a prevenir l’obesitat infantil.

Q&diet vol ajudar a promoure estils de vida saludables i us convida a tots a entrar a la web de l’estratègia NAOS, per nosaltres mateixos i pels nostres fills... informa’t i belluga’t!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada