Translate

dijous, 9 de febrer del 2012

Carbassons farcits de formatge parmesà i tomàquet



Us animeu a compartir amb nosaltres alguna recepta? escriviu-nos a blog@qdietonline.com i la penjarem encantats!

Avui, carbassons farcits de formatge parmesà i tomàquet, recepta extreta de la web redcomiendo.

Ingredients (2-3 persones):
  •         2 carbassons
  •        100g de formatge parmesà
  •        1-2 tomàquets
  •        Julivert
  •        2 ous
  •        2 dents d’all
  •        2 cullerades de postre de pa rallat
  •        Oli d’oliva
  •        Sal
  •        Pebre negre
Carbassons farcits ja emplatats, us animeu?
Preparació:

Rentar els carbassons i fer talls d’uns 3 dits de llarg. Buidar els trossos de carbassó, sense arribar al fons per a que el farcit no ens surti per l’altre costat.

Pelar els alls i picar-los juntament amb una mica de julivert. Afegir la metitat d’aquest picat d’all i julivert a un vol. Afegir el parmesà ratllat, els dos ous i l’interior del carbassó que hem extret prèviament, el més trossejat possible. Afegir tomàquet tallat a daus molt petits. Afegir sal, pebre i el pa ratllat per aconseguir una mescla homogènia.

Farcir els trossos de carbassó prèviament preparats.

Amb un paper de cuina, passar una mica d’oli d’oliva per la plata del forn per evitar que se’ns enganxi el carbassó. Posar els carbassons i enfornar a 180ºC durant uns 25 minuts (tenir cura i anar vigilant el forn, si es couen massa, es desfaran). 

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada