Translate

divendres, 31 d’agost del 2018

Productes antipolls, hemocalm i més a les nostres novetats de setembre

Les novetats de setembre 2018

Promoció setembre 2018




Comença l'últim trimestre de l'any amb energia i combat l'astènia del canvi d'estació amb Fost print o Ynergi, aquest mes al 15% de descompte.



Aromapar 


Esprai per eliminar polls i llémenes sense insecticides ni silicones. Formulat a base d'olis essencials i vegetals. Es recomanen unes 15 pulveritzacions per mullar tot el cabell i el cuir cabellut. Deixar actuar 30 minuts i rentar el cabell amb el xampú habitual. Repetir el procés al cap d'una setmana.



Loció protectora antipolls



Loció formulada amb olis essencials de lavanda, arbre de te, gerani i vinagre de quassia pensada per prevenir l'aparició de polls. Es pot utilitzar en nens a partir de 3 anys, vaporitzant a 20cm del cap insistint a la nuca i darrera les orelles. 99% dels ingredients són d'origen natural.




Hemocalm



Complement amb vitamina C, castanyer d'índies, centella, mirtill, vinya roja i galzeran que ajuda al bon funcionament dels vasos sanguinis. Indicat per a morenes (hemorroides). Es recomana prendre una càpsula al dia. Utilitzar també hemogel via tòpica per fer un tractament complet.



Hemogel



Gel amb ingredients actius a base de plantes que refresca, calma i suavitza les hemorroides. Sense colorants, perfum ni parabens. Es recomana aplicar a la zona afectada tantes vegades com sigui necessari. Rentar-se bé les mans abans i després del seu ús.  Utilitzar també hemocalm via oral per fer un tractament complet.



Rínxols de pèsol bio




Ampliem el nostre ventall d'aperitius saludables amb els rínxols de pèsol, elaborats amb farina de pèsol i patata, fècula de patata, oli de gira-sol, midó de blat de moro i sal marina. 



Umebol

Píndoles d'extracte de cirera ume (umeboshi) i un tubercle anomenat ñame d'origen japonès. És un complement molt digestiu i energètic, que a més a més alcalinitza la sang, neteja l'intestí i estimula el fetge. Per això també és efectiu en casos d'estrenyiment. Es recomana deixar dissoldre a la boca 2-3 píndoles després dels àpats. Generalment no es necessiten més de 5 píndoles al dia tot i que en casos aguts se'n poden prendre fins a 12 diàries, repartides en els àpats principals.

Us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada