Translate

dijous, 16 d’agost del 2018

Gelat de cafè amb tagatosa (sense sucre)

Avui compartim una recepta de gelat de cafè fet amb tagatosa. La tagatosa és un edulcorant que s'extreu industrialment a partir del sucre de la llet (lactosa) però el producte final no conté lactosa, ni gluten ni glucosa. La tagatosa és una bona alternativa per als diabètics perquè té poques calories i un índex glicèmic molt proper a zero.

Per veure aquesta i altres receptes podeu visitar aquest enllaç.

Gelat de cafè amb tagatosa

Ingredients (4 persones)

- 4 ous
- 75g de tagatosa
- 500ml de crema de llet
- 1 tassa de cafè

Preparació:

Separar les clares dels rovells i guardar en recipients diferents. Al recipient dels rovells, afegir la tagatosa i batre fins a conseguir una mescla homogènia (tindrà un aspecte blanquinós). Afegir la tassa de cafè i barrejar bé.

Per altra banda, muntar les clares a punt de neu i batre també la crema de llet. Barrejar tots els ingredients en un mateix recipient i posar al congelador fins que la mescla agafi la textura de gelat.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada