Translate

dijous, 1 de maig del 2014

Cola de pavo, abedul y más en nuestras novedades de Mayo

Las novedades de mayo (ESP)
Les novetats de maig (CAT)

Cola de pavo (Coriolus Versicolor


La cola de pavo es una seta que suele crecer en el tronco de distintos árboles. En la medicina tradicional china se usa para prevenir gripes y virus por su efecto inmunoestimulador. Además sus porpiedades antixoidantes y antitumorales hacen que sea un buen aliado para tratamientos como la quimio o la radioterapia. Su uso también ha resultado efectivo para la candidiasis, la fibromialgia y la fatiga crónica. Se recomienda tomar 1-2 cápsulas en ayunas durante mínimo 2 meses.


Aceite esencial de bergamota (Citrus bergamis)



El aceite esencial de bergamota es un aceite relajante y refrescante. Se usa sobretodo para problemas de piel tales como eczemas, herpes, acné o psoriasis. Para saber cómo usar este aceite, leer el post sobre aceites esenciales.




Postres de avena (vainilla y fresa)



Postres muy cremosos a base de avena endulzados con sirope de agave. Son aptos para veganos, sin colesterol, bajos en grasa, sin lactosa y de fácil digestión. 



Extracto de abedul


El abedul ayuda a eliminar líquidos y a expulsar arenillas del riñón. Se usa en caso de piernas y pies hinchados, piedras en el riñón, reumatismos, gota y celulitis. Se recomienda tomar 1 ml (25 gotas aprox.) 3 veces al día con un poco de agua. Para niños hasta 5 años, 8 gotas 3 veces al día y para niños de entre 5 y 12 años 12, 12 gotas 3 veces al día. 



Fideos Shiarataki



Los fideos shiarataki se realizan con harina de konjac, una planta tropical de Asia. son bajos en calorías pero tienen un efecto muy saciante por su alto contenido en fibra. Te ayudarán a tener una alimentación más variada y rica en fibra, una sustancia que ayuda a regular el tránsito intestinal.



Epsolina (Sales de magnesio)


La epsolina o sales de Epson son unas sales de sulfato de magnesio que ayudan a limpiar los conductos biliares para ayudar a expulsar piedras pequeñas y toxinas. También poseen un efecto laxante suave. Se recomienda tomar 1 cucharada de café rasa al día en un vaso de agua.





Les novetats de maig (CAT)

Cua de gall dindi (Coriolus Versicolor


La cua de gall dindi és un bolet que sol créixer al tronc de diferents arbres. En la medicina tradicional xinesa s'usa per prevenir grips i virus pel seu efecte immunoestimulador. A més les seves porpietats antixoidantes i antitumorals fan que sigui un bon aliat per a tractaments com la quimioteràpia o la radioteràpia. El seu ús també ha resultat efectiu per a la candidiasi, la fibromiàlgia i la fatiga crònica. Es recomana prendre 1-2 càpsules en dejú mínim durant 2 mesos.


Oli essencial de bergamota (Citrus bergamis)





L'oli essencial de bergamota és un oli relaxant i refrescant. S'usa sobretot per a problemes de pell com ara èczemes, herpes, acne o psoriasi. Per saber com utilitzar aquest oli, llegir el post sobre olis essencials.




Postres de civada (vainilla y fresa)



Postres molt cremosos a base de civada (avena en castellà) endolcits amb xarop d'atzavara (agave en castellà). Són aptes per a vegans, sense colesterol, baixos en greix, sense lactosa i de fàcil digestió.



Extract de bedoll


El bedoll ajuda a eliminar líquids i a expulsar la sorra del ronyó. S'usa en cas de cames i peus inflats, pedres al ronyó, reumatismes, gota i cel·lulitis. Es recomana prendre 1 ml (25 gotes aprox.) 3 vegades al dia amb una mica d'aigua. Per a nens fins a 5 anys, 8 gotes 3 ​​vegades al dia i per a nens d'entre 5 i 12 anys 12, 12 gotes 3 ​​vegades al dia.



Fideus Shiarataki



Els fideus shiarataki es fan amb farina de konjac, una planta tropical d'Àsia. són baixos en calories però tenen un efecte molt saciant pel seu alt contingut en fibra. T'ajudaran a tenir una alimentació més variada i rica en fibra, una substància que ajuda a regular el trànsit intestinal.



Epsolina (Sals de magnesi)


L'epsolina o sals d'Epson són unes sals de sulfat de magnesi que ajuden a netejar els conductes biliars per ajudar a expulsar pedres petites i toxines. També tenen un efecte laxant suau. Es recomana prendre 1 cullerada de cafè rasa al dia en un got d'aigua.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada