Translate

dijous, 16 de gener del 2014

10 depurativos en oferta para recuperar la forma

10 depurativos en oferta para recuperar la forma (ESP)
10 depuratius en oferta per recuperar la forma (CAT)

Hasta finales de mes, 10 depurativos en oferta para ayudarte a que recuperes la forma. ¿Las vas a dejar escapar?


Sirope de savia de 1/2L y 1L: complemento ideal para depurar y eliminar líquidos. Averigua todas sus propiedades leyendo éste post

Depur Slim: producto rico en extractos vegetales de alcachofa, diente de león, hinojo, vinagre de manzana y vitaminas. Se recomienda tomar una dosis al día, preferiblemente por la mañana con un vaso de agua o zumo. 

Depurativo Antártico: una dosis con agua por la mañana en ayunas y después de comer y cenar. Será el aliado ideal para depurar el organismo y eliminar toxinas. 

Flavogen Silueta: preparado a base de mango africano y extractos de plantas con sabor a ciruela. Te ayudarán a controlar el peso y a mantener la firmeza del organismo. Especialmente indicado en mujeres de más de 40 años por su contenido en fitoestrógenos. Tomar 15ml con el desayuno y 15ml con la comida.

Mango Africano: El mango africano ayuda a quemar grasas. Pensado para recuperar la figura junto con una correcta alimentación y ejercicio físico. Se recomienda tomar una cápsula antes de desayunar y otra antes de cenar.

Cetonas de frambuesa (Obire y Drasanvi): las cetonas de frambuesa actúan como quema-grasas en el organismo. Te ayudarán a controlar el peso junto con una dieta equilibrada y ejercicio físico. Se recomienda tomar 2 comprimidos media hora antes de comer y media hora antes de cenar. 

Control diet: cápsulas de cola de caballo y fucus. La cola de caballo ayuda a eliminar el exceso de líquidos y el fucus es una alga que nos aporta fibra, contribuyendo al buen tránsito intestinal y a sentirnos más saciados. Se recomienda tomar 3 cápsulas al día (desayuno, comida y cena).

Slim Kombu: éste complemento favorece la eliminación de líquidos y grasas acumuladas. Activa y regula el metabolismo junto con una dieta equilibrada. Se recomienda tomar 5 medidas diluidas en un litro y medio de agua e ir bebiendo durante el día. 

10 depuratius en oferta per recuperar la forma (CAT)

Fins a finals de mes, 10 depuratius en oferta per ajudar-te a que recuperis la forma. Els deixaràs escapar?


Xarop de saba de 1/2L i 1L: complement ideal per depurar i eliminar líquids. Esbrina totes les seves propietats llegint aquest post.

Depur Slim: producte ric en extractes vegetals de carxofa, dent de lleó, fonoll, vinagre de poma i vitamines. Es recomana prendre una dosi al dia, preferiblement al matí amb un got d'aigua o suc .

Depuratiu Antàrtic: una dosi amb aigua al matí en dejú i després de dinar i sopar. Serà l'aliat ideal per depurar l'organisme i eliminar toxines.

Flavogen Silueta: preparat amb gust de pruna a base de mango africà i extractes de plantes. T'ajudaran a controlar el pes i a mantenir la fermesa de l'organisme. Especialment indicat en dones de més de 40 anys pel seu contingut en fitoestrògens. Prendre 15ml amb l'esmorzar i 15ml amb el menjar.

Mango Africà: El mango africà ajuda a cremar greixos. Pensat per recuperar la figura juntament amb una correcta alimentació i exercici físic. Es recomana prendre una càpsula abans d'esmorzar i una altra abans de sopar .

Cetones de gerds ( Obire i Drasanvi ): les cetones de gerds actuen com crema-greixos a l'organisme. T'ajudaran a controlar el pes juntament amb una dieta equilibrada i exercici físic. Es recomana prendre 2 comprimits mitja hora abans de menjar i mitja hora abans de sopar.

Control diet: càpsules de cua de cavall i fucus. La cua de cavall ajuda a eliminar l'excés de líquids i el fucus és una alga que ens aporta fibra, contribuint al bon trànsit intestinal ia sentir-nos més saciats. Es recomana prendre 3 càpsules al dia (esmorzar, dinar i sopar ).

Slim Kombu: aquest complement afavoreix l'eliminació de líquids i greixos acumulats. Activa i regula el metabolisme juntament amb una dieta equilibrada . Es recomana prendre 5 mesures diluïdes en un litre i mig d'aigua i anar bevent durant el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada