Translate

dimecres, 14 d’agost del 2013

Salteado de tempeh con ajos tiernos, almendras y brócoli

Salteado de tempeh con ajos tiernos, almendras y brócoli (ESP)
Saltejat de tempeh amb alls tendres, ametlles i bròquil (CAT)

Aprovechando que el mes pasado hablábamos del tempeh, compartimos hoy con vosotros una receta y un site que nos ha parecido interesante sobre recetas vegetarianas fáciles y alternativas. Podéis ver la receta de hoy y otras muchas visitando esta web.

Ingredientes (para 2 personas):

- Un paquete de tempeh entero
- 1 tira de alga kombu
- 1 manojo de ajos tiernos
- 1 puñado de almendras picadas
- unos cuantos piñones
- 4 flores de brócoli
- salsa de soja
- aceite de oliva
- sal marina

Preparación:

Como paso previo, cortar el tempeh en dados y cortar bien pequeños los ajos tiernos. Poner el tempeh en una cazuela con la mitad del volumen de agua y la tria de alga kombu. Cocer tapado durante 20 minutos.
Por otro lado, hervir las flores de brócoli en abundante agua y sal durante 3 minutos. Escurrir y pasar un poco de agua fría. 
Tostar los piñones con unas gotitas de aceite de oliva removiendo rápidamente. Añadir los ajos tiernos y seguir removiendo durante unos minutos. Añadir la salsa de soja y saltear unos minutos más. Añadir el tempeh, almentras picadas y el brócoli y remover bien. 

¡Buen provecho!

Saltejat de tempeh amb alls tendres, ametlles i bròquil (CAT)

Aprofitant que el mes passat parlàvem del tempeh, compartim avui amb vosaltres una recepta i un site que ens ha semblat interessant sobre receptes vegetarianes fàcils i alternatives. Podeu veure la recepta d'avui i moltes altres visitant aquesta web.

Ingredients (per a 2 persones):

- Un paquet de tempeh sencer
- 1 tira d'alga kombu
- 1 manat d'alls tendres
- 1 grapat d'ametlles picades
- Uns quants pinyons
- 4 flors de bròquil
- Salsa de soja
- Oli d'oliva
- Sal marina

Preparació:

Com a pas previ, tallar el tempeh en daus i tallar ben petits els alls tendres. 
Posar el tempeh en una cassola amb la meitat del volum d'aigua i la tria d'alga kombu. Coure tapat durant 20 minuts.
D'altra banda, bullir les flors de bròquil en abundant aigua i sal durant 3 minuts. Escórrer i passar una mica d'aigua freda.
Torrar els pinyons amb unes gotetes d'oli d'oliva remenant ràpidament. Afegir els alls tendres i seguir remenant durant uns minuts. Afegir la salsa de soja i saltar uns minuts més. Afegir el tempeh, almentras picades i el bròquil i remoure bé.

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada