Translate

dijous, 20 de desembre del 2012

La Maca i altres complements per millorar la nostra vida sexual




Sí, tal i com diu el títol d'aquest post, hi ha complements que ens ajuden a millorar la nostra vida sexual! I avui en parlem d'uns quants.
Foto i més informació de la Maca, aquí.

- Maca: la maca, també coneguda com andina, és un complement ideal per enfortir el sistema immunològic. En homes afavoreix la fertilitat i millora la funció de la pròstata, augmentant la quanitat i la mobilitat dels espermatozoides.  A més a més també augmenta la potència sexual perquè actua direcament sobre el flux sanguini.


- Ginseng coreà: el ginseng coreà és un complement originari de Xina i Corea i es coneix com l'elixir de la longevitat. Té una acció tònica i afrodisíaca.

- Gingebre: el gingebre és una planta amb moltes propietats, especialment a la part de l'arrel, que és molt rica en olis essencials, aminoàcids i polifenols. A més a més de moltes altres indicacions, el gingebre és afrodisíac, és famós per ser capaç d'augmentar el desig sexual en l'home i també augmenta el volum i la mobilitat de l'esperma.

- Gingko Biloba:  el gingko és un arbre molt antic que prové de illora rendiment sexuals si és per causa d'una mala irrigació sanguínia.

Més informació, aquí.
Human energy 107: l'human energy 107 proporciona 7 dies de fertilitat. És un potent vigorós que aporta energia i permet reviure de nou la sexualitat.

- Ginseng+guaranà: en un altre post ja vam parlar del ginseng. Aquest complement conté a més a més guaranà, fet que fa que sigui suplement clau pel sistema nerviós. Ens ajuda a sentir-nos vitals i també a fer front a la impotència.

- Ylang-ylang: l'oli essencial d'ylang-ylang té múltiples funcions, entre elles és afrodisíac i serveix per tractar l'astènia sexual.


Com sempre, estem a la vostra disposició per donar-vos més informació sobre aquests i molts altres complements! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada