Avui us presentem una recepta fàcil que tant serveix com a aperitiu o com a acompanyament/ingredient d'altres plats.
Ingredients:
Hummus, recepta adaptada i foto d'aquest blog. |
- 3 cullerades soperes de tahin (pasta de sèsam)
- 1 dent d'all
- Suc de mitja llimona
- Un pessic de pebre vermell al gust
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Preparació:
Si els cigrons són crus, deixar tota la nit anterior en remull i coure unes 3h aproximadament (el temps es redueix si s'utilitza una olla a pressió). En cas d'utilitzar els llegums ja cuits, obrir el pot i fer passar una aigua per eliminar el suc de conservació. Deixar escórrer.
Agafem els cigrons i els triturem fent servir una mica de l'aigua de coure o aigua natural, amb l'ajuda de la batedora elèctrica. Triturem fins a aconseguir una textura homogènia. Seguidament afegim una cullerada de tahin, el suc de llimona i l'all pelat i tallat a trossets petits. Tornem a batre per ajudar a que es mesclin els ingredients. Salpebrem al gust i afegim una mica d'oli d'oliva per donar una textura més agradable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada