La recepta del mes de la Clara: Crema de carbassa i moniato
Aprofitant els productes de la tardor que comença... avui una crema de carbassó i moniato!
Foto d'un dels ingredients principals i més informació, aquí |
- 250g de moniatos
- 2 cebes mitjanes de Figueres
- 50ml de crema vegetal (soja, civada...)
- 250g de formatge Mascarpone
- Sèsam blanc torrat
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Nou moscada
Preparació:
Peleu i talleu els moniatos, les cebes i la carbassa a trossos semblants.
En una olla, poseu-hi el moniato i la ceba i cobriu-ho d'aigua. Feu-ho bullir uns 15-20 minuts. Seguidament afegiu-hi la carbassa i torneu a cobrir-ho amb aigua, deixeu-ho bullir uns 10 minuts més tot junt o fins que les hortalisses siguin toves.
Un cop estiguin cuites passeu-les pel túrmix o la batedora elèctrica. Afegiu-hi la crema vegetal.
A l'hora de servir-la podeu fer-ho al gust. Recomanem posar-hi llavors de sèsam i una quenelle petita de formatge Mascarpone.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada