Translate

dimarts, 6 de febrer del 2024

Sabó de pal sant, Oligopropol i més a les nostres novetats de febrer

Promocions febrer 2024 

Durant tot el mes de febrer: oli d'hipèric, Mushroom complex i esprai per la tos al 15% de descompte. 

L'oli d'hipèric és un oli a base de flors fresques d'herba de Sant Joan amb propietats hidratants i molt útil també per cremades i com a cicatritzant. El Mushroom complex és un complement amb 5 fongs (reishi, shiitake, maitake, codyceps i xampinyó del sol) que estimula el sistema immunològic i també té propietats antiinflamatories. Es recomana prendre 1 comprimit al dia en dejú. 

L'esprai per la tos ens ajudarà a combatre la tos seca i irritativa. Calma ràpidament la tos i és fàcil de transportar. Es recomanen 3 pulveritzacipns fins a 6 vegades al dia. 

Novetats febrer 2024 

Sabó de pal sant


Sabó sòlid artesanal eamb essència de pal sant (palo santo en castellà) que neteja la pell en profunditat i elimina impureses. cada paquet conté dues unitats.



Oligopropol


Sinèrgia amb pròpolis, gelea reial, magnesi, vitamina C, manganès i coure. Amb oligopropol ajudaràs a pujar defenses i tindràs més energia. Es recomana prendre una ampolla al dia amb l'esmorzar. 



Herba Prolis C



Comprimits efervescents amb propolis, equinacea, salze, zinc, atzerola (vitamina C), i bioblavonoids cítrics. Molt adients per quan ja ens hem costipat. Es recomana un comprimit al dia dissolt en aigua. Gust taronja.   



Cardo mariano complex

Comprimits amb card marià, dent de lleó, carxofera, curcumina, aminoàcids, vitamines del grup B i inositol. Ingredients específics que ajuden a la salut del fetge i la seva neteja.Sense gluten, lactosa, soja ni llevats. Es recomana prendre 2 comprimits al dia.


Collagen complet


Complement alimentari en pols a base de col·lagen hidrolitzat, magnesi, bambú, àcid hialurònic, MSM, i vitamines que és beneficiós per als cartílags, ossos i la pell. Es recomana prendre 1 cassoleta dosificadora rasa al dia amb aigua. 


Aigua de florida esprai 30ml


Incorporem un nou format amb esprai de la coloina d'aigua de florida de 30ml. Fàcil d'utilitzar i transportar. L'aigua de florida és una aigua de fabricació industrial. És com una versió americana de l'aigua de colònia. Té la mateixa base cítrica que l'aigua de colònia però amb més taronja dolça i s'hi afegeixen notes picants que inclouen la lavanda i el clau. 


Cremador de pal sant

Suport de fusta especial per a cremar pal sant. El pal sant es posa sobre les varetes metàl·liques La branca de pal sant es recolza sobre la base metàl·lica i s'encén una espelma per a que vagi cremant suaument. Si et ve de gust pots llegir aquest article que vam publicar sobre com utilitzar el pal sant.




Us esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada