Translate

dimarts, 15 d’octubre del 2019

Creps amb farina de cigrons

La farina de cigrons és una bona alterativa per a poder fer creps sense gluten. És una recepta molt senzilla i fàcil amb la que després només haurem de deixar volar la imaginació per decidir de que les volem farcir.

Creps amb farina de cigrons (sense gluten i veganes)
Foto i més receptes

Ingredients (per a 16 unitats aprox):

- 350g de Farina de cigrons
- 800ml d'aigua
- 50g d'oli d'oliva verge extra
- 1 culleradeta de postre de sal o de sucre en funció de si les volem dolces o salades

Preparació:

Posem la farina dins d'un bol i afegir l'aigua, l'oli i la sal (o el sucre). Barrejar bé amb una espàtula o amb el turmix fins que no quedin grumolls. Tapar i deixar reposar uns 20 minuts.

Untar una paella amb oli i posar-la a foc mig. Quan estigui ben calenta, afegir una quantitat suficient de massa per cobrir tota la paella però que no quedi molt gruixuda. Deixar coure 1-2 minuts i donar la volta.

Ara només caldrà farcir-la al gust!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada